Het is bijna zover dat we dit bijzondere kinderverhaal kunnen gaan delen!!

 

KINDERVERHAAL ELLA

Dit verhaal is ontstaan dankzij Marisa Willemsen. Zij kreeg inspiratie bij het zien van het beeldje en deed mee aan de Compassie Challenge. Marisa bedacht en schreef het ontroerende verhaal over het compassie meisje met de naam 'Ella'. Het is een heel mooi en ontroerend kinderverhaal dat bol staat van liefde, en natuurlijk compassie.

 

ILLUSTRATIES & MUZIEK

Na de inzending van het verhaal, leek het ons mooi om er een video van maken. Zeker omdat schrijfster Marisa ook nog zo'n fijne vertelstem heeft. Toen deze opnames klaar Waren, plaatsten we een oproep op Facebook met de vraag wie er een illustraties wilde maken bij het verhaal. Iedereen mocht mee doen. Dit resulteerde in 24 enthousiaste illustratoren; van professionals tot kinderen. En als klap op de vuurpijl besloot een muzikant hele mooie muziek bij het verhaal te componeren! Wat een bijzonder project die uit de harten van zoveel mensen is ontstaan! Dit gaat vast helpen om het Virus van Compassie verder te verspreiden. Ongelofelijk bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen!!

 

BOEKJE

Het verhaal en de illustraties vonden we zo mooi, dat we er ook een boekje van hebben gemaakt! Deze ligt momenteel bij de drukker om in een kleine oplage te drukken zodat het mooie verhaal ook te koop is als een bijzonder boekje. Zo mooi om zelf voor te lezen!

 

 

 

DANKJEWEL AAN ALLE MENSEN DIE HEBBEN MEEGEHOLPEN!

 

TEKST EN VERHAAL

Marisa Willemsen

 

MUZIEK [PODCAST EN VIDEO]

Reinout Hartong

 

GRAFISCH ONTWERP

Mooniq Priem

 

ILLUSTRATIES

Rob Looman

Manja de Bruin

Renate Potter

Ruud Hameeteman

Jan Tinholt

Marjan Thielen

Renske Potter

Ilja Hoevenaars

Liv Hutten

Susanne Cornelis 

Denise Bos

Nel Reitsma

Stef Reuver

Janneke van de Loo

Loek Hoevenaars

Els van Asten

Liesbeth Meulders

Sam

Pauline Meijer

Mooniq Priem

Wieteke Brocken

Geertje van Dooren

Nina Sloots

Ilaria Conalbi

 

DRUKWERK

De Boekdrukker, Amsterdam