KINDERVERHAAL ELLA

Dit verhaal is ontstaan dankzij Marisa Willemsen. Zij kreeg inspiratie bij het zien van het beeldje en deed mee aan de Compassie Challenge. Marisa bedacht en schreef het ontroerende verhaal over het compassie meisje met de naam 'Ella'. Het is een heel mooi en ontroerend kinderverhaal over liefde, pijn, vriendschap, verlies en natuurlijk heel veel compassie. 

 

ILLUSTRATIES & MUZIEK

Na de inzending van het verhaal, leek het ons tof om er een video van maken. Een soort luisterboek met beeld. Schrijfster Marisa heeft haar eigen verhaal voorgelezen en bleek zomaar een geweldig fijne vertelstem te hebben. Toen deze opnames klaar waren, bedachten we dat het wel heel leuk zou zijn, als het beeld nog wat spannender zou worden.... we plaatsten een oproep op Facebook met de vraag wie er illustraties wilde maken bij het verhaal. Iedereen mocht mee doen. Dit resulteerde in 24 enthousiaste illustratoren; van kinderen tot professionals. En als klap op de vuurpijl besloot er ook nog een professional om muziek bij het verhaal te componeren.

Wat een bijzonder project die uit de harten van zoveel mensen is ontstaan om het virus van compassie verder te brengen!

 

BOEKJE

Het verhaal en de illustraties vonden we zo mooi, dat we er ook een boekje van hebben gemaakt! Er is een kleine oplage gedrukt, zodat het verhaal van Ella nu echt tastbaar is. Een mooi boekje met een hardcover die je kunt bladeren en fijn zelf kunt lezen of voorlezen. Hieronder zie je een paar pagina's zodat je een indruk hebt van het boekje.

 

BESTELLEN

Het boekje is in een kleine oplage gedrukt van slechts 100 exemplaren. Alle mensen die hieraan hebben meegewerkt hebben er natuurlijk eentje ontvangen. Het boekje is nog te koop, tot de voorraad strekt voor € 15,00.

 

DANKJEWEL ALLE MENSEN DIE HEBBEN MEEGEHOLPEN!

 

TEKST EN VERHAAL

Marisa Willemsen

 

MUZIEK VIDEO

Reinout Hartong

 

GRAFISCH ONTWERP

Mooniq Priem

 

ILLUSTRATIES

Rob Looman

Manja de Bruin

Renate Potter

Ruud Hameeteman

Jan Tinholt

Marjan Thielen

Renske Potter

Ilja Hoevenaars

Liv Hutten

Susanne Cornelis 

Denise Bos

Nel Reitsma

Stef Reuver

Janneke van de Loo

Loek Hoevenaars

Els van Asten

Liesbeth Meulders

Sam

Pauline Meijer

Mooniq Priem

Wieteke Brocken

Geertje van Dooren

Nina Sloots

Ilaria Conalbi

 

DRUKWERK

De Boekdrukker, Amsterdam

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb